Jedermann Támogatása Korona-Válság idején

Továbbra is szükségünk van támogatásotokra! Mentsük meg együtt a Jedermannt!

A Jedermannt a legendás budapesti gasztronóm és muzsikus, Hans van Vliet alapította 2010-ben. A Jedermann azzal a céllal indult, hogy olyan teret hozzon létre, ahol a jazz, a kultúra egyéb területei és a kocsma jó hangulatban találhat egymásra. Sosem volt profitorientált vállalkozás, lehetőségei szerint sokkal inkább, amolyan apró hiánypótló és szolid mecenatúraszerepet tölt be a budapesti jazzéletben. A korona következtében kialakult válságban bizonytalan ideig a Jedermann megszokott működése is megszűnt. Nincsenek jazz koncertek, nincs session, nincsenek felolvasások, nincs gyertyafényes vacsora és finom italok, nagy beszélgetések – és nincs bevétel sem. Immár tíz éve közösen írjuk a Jedermann történetét: tulajdonosok, szakácsok, pultosok, zenészek és művészek, Veletek együtt egy olyan helyet hoztunk össze, amely működésével, minőségével és hangulatával nemcsak hűséges törzsközönségének okoz örömet, de Budapestet is színesebbé, érdekesebbé és izgalmasabbá teszi. Minden elképzelhető erőfeszítésünk ellenére bevételeink minimálisra apadtak, folyó kiadásaink viszont elkerülhetetlenek, így a Jedermann gazdasági helyzete immár drámai. Sürgősen szükségünk van anyagi segítségetekre, hogy a Jedermann túlélését és remélhetőleg mielőbbi újranyitását biztosíthassuk, illetve a Jedermann kollektíva tagjainak a válsághelyzet következtében kialakult anyagi nehézségeit enyhíthessük.

Már eddig is rengeteget segítettetek, pár hét alatt több, mint egymillió forint támogatás folyt be számlánkra! Nélkületek már nem lenne Jedermann, de tekintve, hogy a bevétel kiesés okozta mély gödörből még nem másztunk ki teljesen, továbbra is számítunk lehetőségeitek szerinti anyagi támogatásotokra!

Köszönjük a teljes Jedermann kollektíva nevében!
Jedermann Támogatás korona válság idejére
1. KÉRJÜK UTALJATOK BANKSZÁMLÁNKRA!
A legnagyobb segítség számunkra, ha lehetőségeitekhez mérten, tetszőleges összeggel, átutalással támogatjátok talpon maradásunkat a Jedermann Raiffeisen Banknál vezetett számlájára,

számlaszám: 12010556-01225502-00100000

(a közleménybe kérjük beírni: Jedermann korona adomány)
Köszönjük!
Fogadjatok örökbbe egy széket! – Jedermann
2. FOGADJÁTOK ÖRÖKBE A JEDERMANN SZÉKEIT!
Örökbe is fogadhatjátok székeinket! Minden egyes székünket és fal melletti bőrülőhelyeinket 20.000 forintért (magánszemélyek), vagy 50.000 (egyesületek, cégek, közösségek) örökbe tudjátok fogadni. Kis névtábla jelzi majd az utókornak örökbefogadásotokat.

Összeg elutalása Jedermann Raiffeisen Banknál vezetett számlájára,

Számlaszám: 12010556-01225502-00100000

(a közleménybe kérjük beírni: Jedermann korona adomány – SZÉK vagy PAD)
Vegyetek Jedermann-utalványt!
3. VÁSÁROLJATOK TÁMOGATÓI KÁRTYÁT, UTLVÁNYT!
Vegyétek meg Jedermann támogatói klubkártyánkat, amely 10.000 ft-ba kerül, és válság után 6 hónapig 10%-os kedvezményt tudtok vele nálunk igénybe venni.

Kávé-, Sör-, 3000.- ft-os, és 5000.- ft-os utalványokat is tudtok vásárolni a válság utáni időkre. Támogatói kártya és az utalványok megvásárolhatóak a Jedermannban, hétfőtől-szombatig 11-16 óra között. Lehetőleg készpénzért!

4. VÁSÁROLJATOK ADOMÁNYBOLTUNKBÓL!
Lehetőségetek van, adományotokért cserébe a Jedermann színpadán berendezett adományboltunkból egy emblematikus ajándékot választani!


Minden tárgyat a Jedermann, a Jedermann dolgozói, zenész és művész barátaink, és Ti, vendégeink ajánlottak fel! Az adománybolt nyitva van nyitvatartási időben, azaz hétfőtől-szombatig mindennap 11-16 óra között! (Fotókat, leírásokat a tárgyakról facebook oldalunk fotói között az adománybolt galériában találtok!)


Rövid tájékoztató adományboltunkról


BÁRMIKÉPPEN IS TÁMOGATTOK MINKET EBBEN A NEHÉZ IDŐSZAKBAN, NAGYON KÖSZÖNJÜK A TELJES JEDERMANN KOLLEKTÍVA NEVÉBEN!