Ismét nyitva vagyunk

Május 18-a óta, még ha korlátozott körülmények között is, de ismét nyitva vagyunk! Nyitva tartásunk némileg módosult: hétfőtől péntekig 8-23 óra között, szombaton és vasárnap 9-23 óra között várunk Benneteket folyamatosan frissülő étlappal, finom italokkal és sok szeretettel! Ez a jó hír.

A kevésbé jó, hogy a Korona okozta válság következtében – azontúl, hogy egy ideig koncerteket sem szervezhetünk –, a Jedermann gazdasági helyzete drámaivá vált. Megható, folyamatos támogatásotoknak köszönhetően a fejünk bár már kint van, mégis nyakig vagyunk az anyagi nehézségekben, ezért továbbra is köszönettel várjuk financiális támogatásotokat, hogy sikerrel kimászhassunk a bajból!

Ahogyan május elején ígértük, a támogatásokról, adományokról részletes elszámolást teszünk majd közzé itt és facebook oldalunkon.

Reméljük június folyamán lezárhatjuk a Jedermann megmentő kampányt, és egy nagy bulit csapunk majd a szék örökbefogadás avatóval és köszönőtáblánk avatásával egybekötve!
Addig is számítunk további segítségetekre!

De a legfontosabb látogassatok el hozzánk minél gyakrabban, egyetek-igyatok és érezzétek ismét jól magatokat a Jedermannban!

Asztalfoglalás korlátozott számban sms-ben, a +36 30 406 3617-es számon!